Taj ludi svijet

Škotska

U 34. godini postala baka: Kad šetam unuka misle da sam mu mama

12/09/2021

Iako je Rosie bila svjesna da postoji šansa da postane mlada baka, nije očekivala da će u tom trenutku imati samo 34 godine

Rosie Morant iz Edinburgha postala je baka sa 34 godine, pošto je njena kćerka Morgan (19) prošle godine rodila dječaka Roxa, javljaju škotski mediji.

Iako je Rosie bila svjesna da postoji šansa da postane mlada baka, nije očekivala da će u tom trenutku imati samo 34 godine.

– Kada šetam unuka, misle da sam mu mama. Još se ne osjećam spremnom da me zove “bako”, kaže ova mlada žena i dodaje da su joj osjećanja bila pomiješana kada je saznala da treba da dobije unuče.

Rosie sa sinom i unukom

Pored toga što je baka, Rosie je i majka desetogodišnjem Loganu, a kćerku Morgan rodila je kada je imala samo 16 godina.

“Kada sam saznala da sam trudna, to je bio veliki šok. Bila sam u nevolji. Nisam završila školovanje, nisam imala posao. Imala sam veoma malu podršku porodice. Veza sa ocem moje kćerke nije bila stabilna. Završila se prije nego što sam saznala za trudnoću. To me nije spriječilo da zadržim dijete, sama ga gajim i stanem na svoje noge”, prisjeća se Rosie.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.