Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

eko centar

Blagaj Climbing Fest 2023: Mjesto gdje se spajaju avantura, kultura i priroda

blagaj
FOTO: Fena
Ilustracija

Posjetitelji će također moći uživati u penjačkom maratonu i igrama, isprobati “High-line” radionicu na Rebru ili krenuti na Via Ferrata turu kroz Vulin Potok s profesionalnim vodičem

Blagaj Climbing Festu 2023., koji se održava od 18. do 24. rujna ove godine u Blagaju, na lokaciji Eko Centra Blagaj, za avanturiste i zaljubljenike prirode kombinirat će i ove godine adrenalinske sportove, kulturu i zabavu.

Idućih sedam dana festivala zaljubljenike prirode očekuju radionice i edukacija: “Safety on the highline”, kulturne i povjesne ture s lokalnim vodičem te večernja druženja uz “Climbing pub quiz”, noćni film uz izbor lokalnih pića te energične nastupe uživo i DJ večeri u Eko Centru, poručili su organizatori.

Posjetitelji će također moći uživati u penjačkom maratonu i igrama, isprobati “High-line” radionicu na Rebru ili krenuti na Via Ferrata turu kroz Vulin Potok s profesionalnim vodičem.

Očekuju se i radionice plesa na svili s lokalnom grupom Vermelho, a u Eko Centru, na lokalnom bazaru, naći će se domaći proizvodi i rukotvorine.

Blagaj Climbing Festival je mjesto gdje se istinski zaljubljenici u prirodu osjećaju kao kod kuće. Ovdje nije važno jeste li iskusni penjač ili tek početnik u svijetu avanturizma – svi su dobrodošli da dožive čaroliju Blagaja i njegove prirode, pozvali su organizatori, ističući kako su za građane Bosne i Hercegovine osigurali pravo popusta na 50 posto na ulaznice. (dnevna karta ne uključuje noćenje).

Inače, Festival je dosada privukao goste iz preko 22 zemlje.