Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka ga ostavila zbog druge: Mjesecima smo planirali vjenčanje

adam234

Adam Vickers (24) ostao je u šoku kada ga je njegova školska ljubav Laura O'Callaghan ostavila nekoliko sedmica prije vjenčanja. No, da stvar bude još gora, Laura ga je ostavila zbog druge djevojke, a on je morao platiti vjenčanje iz snova koje ga je koštalo 25.000 funti.

Vickers koji radi kao vodoinstalater osim bez ljubavi svog života ostao je i bez novca jer je morao platiti vjenčanje koje se trebalo održati u lokalnoj crkvi u engleskom Middlesbroughu, ali i egzotično putovanje na koje im je trebalo biti medeni mjesec.

Rezervaciju za vjenčanje uspio je prodati preko interneta za 2.000 funti, a sve ostale dugove morao je sam platiti.

– Šokirao sam se kada me ostavila. Nikada nisam sumnjao da je lezbijka. Bilo mi je loše jako. Nisam mogao prestati misliti da ja nisam bio dovoljno dobar. Nikada nisam sumnjao da joj se sviđaju žene jer nikada nije pokazivala da je zainteresirana za djevojke. To mi je slomilo srce. Mjesecima smo planirali vjenčanje – ispričao je vodoinstalater slomljenog srca.

Par je u vezi bio još od 2007. godine, a čak su odlučili i koja će imena dati budućoj djeci. No, onda je Laura upoznala djevojku po imenu Sinead Keziah i ostavila svog dugogodišnjeg zaručnika. O cijelom slučaju nije htjela ništa govoriti nego je samo kratko rekla kako nije ostavila svog bivšeg u dugovima.