Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka koja je pretrpjela teške opekline postala kraljica mature

Kilee Brookbank

Prije dvije godine, Kilee Brookbank bila je kod kuće. Tinejdžerica nije ni slutila da u kući curi plin i zapalila je svijeću.

U eksploziji je doživjela teške opekline i jedva je preživjela, piše Little Things.

Više od 45 posto njezinog tijela je bilo u opeklinama, 38 dana je provela u bolnici gdje su liječnici proveli nekoliko hirurških zahvata.

Ali, na rukama, nogama i leđima su ostali ožiljci. Iako je bilo teško u početku, Kilee je odlučila da ih neće skrivati jer njezini ožiljci su odraz hrabrosti, snage, preživljavanja i ljepote.

Dakle, kada je Kilee odjenula haljinu bez rukava na matursku večer, izazvala je divljenje porodici, ali i svojih kolega. Znajući što je sve prošla, razumjeli bi da se nije pojavila na tom značajnom događaju, ali je stigla visoko uzdignute glave. Čak je proglašena i kraljicom maturske večeri.

“Mislila sam da više nikada neću odjenuti haljinu i da će mi biti neugodno u vlastitom tijelu, ali osjećam se dobro u svojoj koži”, kazala je Kilee.

Njezin dečko i pratilac na maturskoj večeri, Dylan, prolazio je s njom i teške trenutke. S ponosom joj je bio pratilac.

“Ona je definitivno najljepša djevojka ovdje. Ona je jedna od najljepših djevojaka koju sam ikad vidio”, rekao je Dylan.