Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Imala je seks s mužem svaki dan i evo šta je naučila iz toga

Brittany Gibbons

Svako ko je u dugoj vezi mora priznati kako je teško održati isti žar kao i na početku. Od stresa na poslu do čuvanja djece, postoji puno razloga zašto seks nije na listi svakodnevnih “poslova”.

Recimo, Brittany Gibbons od seksa je sputavalo njeno tijelo.

– Nadugo nakon rođenja mog trećeg djeteta sjećam se da sam izlazila iz tuš kabine, ugledala se u ogledalu i zapitala se ‘ko je pustio moju mamu ovdje?’, ispričala je i dodala kako od tog trenutka nije dozvolila samoj sebi da ju neko vidi golu.

Skrivala je svoje tijelo kako god je znala što je značilo da je njezin dragi više nije mogao vidjeti potpuno golu.

No, uskoro se zabrinula da će njen suprug Andy zaboraviti kako njeno tijelo izgleda, a nakon što joj je prijateljica rekla da se seksa svaki dan otkako se vjenčala, pala joj je na pamet ideja.

37B66F7200000578-3767083-image-m-15_1472652658555

Brittany je odlučila učiniti isto, nadajući se da će se tako suočiti sa svojim tijelom.

– Andy je, očekivano, bio ugodno iznenađen. I cijele godine, osim kad smo bili bolesni ili na putovanju, seksali smo se – ispričala je Brittany koja je nakon ‘eksperimenta’ zaključila kako su oboje postali puno romantičniji, stalno se dodirivali i bili puno intimniji. Nakon tri mjeseca, kaže, počela je prihvaćati svoje tijelo.

– Više nisam bila svjesna zvukova koje moje obline proizvode. Sviđalo mi se kako moja bedra udaraju jedno o drugo i kako moj trbuh udara o njegov – kazala je i dodala kako se to nastavilo sve dok nije bila potpuno sretna da može hodati gola pred suprugom.

To je bilo prije tri godine, a sada kaže kako se ne seksaju više svaki dan, no kako je njihov brak čvršći nego ikad.

Eksperiment im je, kaže, pokazao koliko je intimnost potrebna da budu sretni.