Život i zdravlje

SAD

Iskočila iz vozila u pokretu kad je ugledala pauka na krilu

22/05/2019

Prestrašena žena ekspresno je iskočila iz vozila, a Kia se otkotrljala u rijeku

Kad je riječ o strahu od paukova, moglo bi se reći da postoje tri vrste ljudi, ovisno o tome što rade kad ih vide. Prvi ih gaze, drugi spašavaju ili puštaju na miru, a treći se potpuno izbezume od straha.

Neimenovana žena iz američke savezne države Georgije neupitno spada u treću kategoriju. Ona je nedavno zbog straha od pauka iskočila iz svog Kia kombija koji je vozila, a zatim je gledala kako vozilo završava u obližnjoj rijeci.

Kako piše nbcnews, u nedjelju se spuštala po rampi u svom vozilu kako bi spustila kajak u rijeku u Kingstonu, oko 90 kilometara od Atlante, kad ju je zaprepastio neželjeni posjetitelj.

Naime, u njeno krilo iznenada je skočio pauk, navodi se u policijskom saopćenju. Prestrašena žena ekspresno je iskočila iz vozila, a Kia se otkotrljala u rijeku Etowah, plutala nekoliko metara, a zatim je potpuno potonula, rekli su iz policije, prenosi Index.hr.

Nautičar u tom području pokušao je pronaći kombi, ali nije uspio. Vlasti su rekle da će osiguravajuća kuća pokušati angažirati tim ronilaca da lociraju vozilo i izvade ga iz rijeke.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.