Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Yanick Thoelen

Kćerka nogometaša umrla dva sata nakon rođenja

yanick2222

Lia će zauvijek imati veliko mjesto u našim srcima, napisao je nogometaš

Belgijski nogometaš Yanick Thoelen i njegova supruga Kim Vandoninck prije nekoliko dana suočili su se s najvećom boli, a sada su o svemu progovorili javno.

Naime, Kim je rodila kćerkicu koja je nakon svega dva sata preminula.

“Jutros oko 07:20 sati, naša princeza Lia Thoelen bila je u našim rukama. Bila je snažan borac, ali prerano je došla na ovaj svijet. Zavrištala je, poškakljali smo joj stopala, isplazila nam je jezik i malenim ručicama uzela naše prste. Nadali smo se da će ovaj trenutak potrajati zauvijek. Ovo nevjerovatno kratko vrijeme koje smo proveli zajedno bila su najljepša dva sata naših života. Nemoguće je opisati bol koju osjećamo. Uvijek ćemo biti ponosni mama i tata naše male djevojčice. Zahvaljujemo svima na podršci i riječima, ali sada bismo željeli malo vremena i mira. Lia će zauvijek imati veliko mjesto u našim srcima”, napisao je nogometaš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM VANDONINCK (@kimvandoninck) on


O svemu se oglasila i njegova supruga koja je zahvalila svom suprugu na podršci.

“Ovaj čovjek je definitivno više nego što sam ikada mogla zamisliti. Jedini čovjek s kojim mogu preživjeti ovo. Svaki put kad pogledam Yannicka vidim Liu, mogu osjetiti njen miris, osjetiti njen dodir. Ona je sada sigurna na nebu, s našom Luisje, ali puno bih je radije imala u naručju. Naše prekrasne zvijezde na nebu. Zauvijek”, napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM VANDONINCK (@kimvandoninck) on


Kako bi im dali do znanja da poštuju njihovu potrebu za privatnošću, ali i pružili im podršku, navijači Genta su Yanicku i njegovoj supruzi odali počast na stadionu