Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koji su najiritantniji znakovi u horoskopu

Purple-BG2

Pretjerano analiziranje, sitničarenje i kompliciranje najjednostavnijih mogućih stvari horoskopskim znakovima u ovom tekstu je specijalnost. Upravo zbog toga mogu biti nepodnošljivo iritantni ljudima oko sebe.

Djevice

Djevice vole da je sve baš onako kako su one zamislile, a ako nešto napravite krivo ili drugačije od njihovih uputa – to vam nikad neće zaboraviti i slušat ćete o tome još dugo, dugo vremena.

Ovan

Brzopleti su i jako tvrdoglavi te sve rade ne razmišljajući o posljedicama. Sebični su, nezreli i potpuno nesvjesni svega oko sebe kada su u potrazi za onim što žele.

Bik

Bikovi su spori, tvrdoglavi, lijeni i veliki materijalisti. Veoma su pohlepni i najsretniji bi bili kada bi se mogli negdje zatvoriti i cijele dane brojati novac. Vole i drugima govoriti kako da žive svoje život, a bilo što duhovno ili nematerijalno im je potpuno neshvatljivo i nezanimljivo.

Blizanci

Mogli bi satima pričati i pametnovati o stvarima o kojima zapravo nemaju pojma. Površni su i često mijenjaju interese.

Rak

Ako mrzite preosjetljive ljude koji od svake muhe naprave slona – izbjegavajte Rakove. To su najveći plačljivci u horoskopu s kojima treba stalno biti na oprezu kako im ne biste povrijedili osjećaje. Stalno sebe vide kao žrtve, pritom se ne obazirući na ljude oko sebe.

Lav

Ja, ja i samo ja – ukratko je sumiran karakter Lava. Stalno traže pažnju i pohvale te se često bahate i prave važni.