Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Birajte riječi

Ove greške tokom dopisivanja koštaju vas drugog “dejta”

dopisivanje

Nova istraživanja su pokazala šta tačno nikako ne smijete da kuckate!

Jedno je uzeti broj djevojke, ali zakazati dejt? Sasvim druga priča. Ne samo da pripadnice ljepšeg pola analiziraju i proučavaju svaku vašu poslatu riječ, već vas i procenjuju na osnovu svih poruka0 koje pošaljete. Nova istraživanja su pokazala šta tačno nikako ne smijete da kuckate!

Najveći “dil brejker”? 40% ispitanika odgovorilo je da im najviše smeta ako im osoba odgovori samo na jedno od nekoliko pitanja koja su im postavila, dok je 35% njih reklo da ne voli previše poruka.

“Slanje poruka poslije prvog sastanka je ritualni proces. Lako je prepustiti se euforiji, pogotovo ako ste upoznali nekog ko vam se baš svidio”, objašnjavaju eksperti.

“Međutim, veoma je važno da pažljivo isplanirate sadržaj svake poruke ako želite da ‘obezbijedite’ drugi/treći dejt”

Neki do razloga su očigledniji od drugih: Čekanje predugo da odgovorite smetalo je trećini ispitanika, dok je druga trećina tvrdila da ih ne interesuju ljudi koji “tvrde pazar”.

Postoji još mnogo koristnih podataka: 34% ispitanika ne voli otrcane selfije, deo njih obraća veliku pažnju kad je u pitanju gramatika, kao i upotreba nadimaka koji su neprimjereni.

Srećom, istraživanje nam daje odgovore i na to kakve poruke treba slati. 63% učesnika u istraživanju kaže da bi više voljeli da prime jednu emotivnu poruku dnevno, nego više “praznih” poruka.