Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri najveće grešnice po horoskopu

varanje

One su tolike “nevaljalice” da im muški predstavnici istih znakova nisu ni do koljena. Naravno, ako vjerujete horoskopu.

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspije da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje seksualno vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvijek ima ljubavi za nekog dobrog macana sa strane.

S jedne strane ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njen životni moto.

Žena Ovan je “muška žena”. Ona je rođeni lovac. Flertovanje i muvanje je ono u čemu je najbolja na svijetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno pregazi i ide dalje u potrazi za većim izazovom.

Jer ona je u duši veliki avanturista…

BLIZANCI

Njoj seksi avantura dođe kao životni začin. Prije podne se prepušta divljim strastima sa misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i utjeha svom mužu. I u svemu tome ona daje sebe… pa skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dvtfe duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa!? … Ili više. Jedan za grubu igru, drugi za nfežno vođenje ljubavi, treći da sa njime razgovara, četvrti da misli da ima najsmirniju ženu na svijetu… i tako redom. I svi sretni.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima i vjerovatno nikada ni neće.

RIBE

Ova žena je prava robinja ljubavi. Njoj je seks više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze… sve u jednom. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može da se proba.

Međutim, srce je njeno prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako zna i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka mjerka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da prije njega nikad nikog nije voljela.

Ona ne razumij seksualna ograničenja koje joj društvo postavlja. Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona je duša radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje sladostrašća. Zato ne razumije sve te zabrane.

Sve njene veze i vezice zato su uvijek duboko strastvene, komplikovane, ali i nevjerovatno iskrene.