Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zagreb

U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen sin Gorana Ivaniševića

goran tatjana

Neko je od sudionika prošao na crveno svjetlo na semaforu, no okolnosti nesreće se utvrđuju te ne žele još govoriti o tome ko je nesreću skrivio

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Zagrebu ozlijeđen je sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Nesreća se dogodila na križanju Gajeve i Ulice baruna Trenka u Zagrebu, a za volanom je bio 29-godišnji Vlaho Arbulić, dječakov očuh.

Arbulić je za Index potvrdio da se saobraćajna nesreća dogodila, te je kazao da se trenutno nalaze u bolnici.

U automobilu su bili Emanuel Ivanišević i on.

“Emanuel i ja smo se vozili zelenim valom kada je kroz čisto crveno prošlo vozilo i pogodilo nas. Sad sam fokusiran na to da Emanuel bude dobro i da se što prije oporavi, a ovo drugo će rješavati policija”, kazao je Arbulić za Index.

“Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no ljekari su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu – rekao je Arbulić.

Vlaho Arbulić: Bio za volanom

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su za Index da je došlo do sudara dva automobila na križanju Gajeve ulice i Ulice baruna Trenka.

Kako kažu, neko je od sudionika prošao na crveno svjetlo na semaforu, no okolnosti nesreće se utvrđuju te ne žele još govoriti o tome ko je nesreću skrivio.

Emanuel je drugo dijete Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Rođen je u oktobru 2007. godine u minhenskoj klinici Grosshadern. Osim Emanuela, Ivanišević s Tatjanom Dragović ima 16-godišnju kći Amber, a prošle godine s drugom suprugom Nives Ivanišević dobio je sinčića Olivera.

Tanja Dragović s Vlahom Arbulićem ima kćer Luce.