Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šuker izbacio novinare i reportere HTV-a iz hotela u Turskoj

suker

Nogometna reprezentacija Hrvatske sutra u Eskisehiru igra možda i ključni dvoboj kvalifikacija za SP u Rusiji protiv domaćina Turske.

Davor Šuker, prvi čovjek HNS-a ima problem s novinarima, javlja Index.hr.

Sad se Šuker zakačio i sa novinarima te reporterima HTV-a i to usred Turske. Naime, petoricu novinara nacionalne televizije, među kojima su bili TV komentator Drago Ćosić i radijski reporteri Marko Šivak i Davor Lulić, Šuker je izbacio iz hotela s obrazloženjem da su u njemu smješteni i reprezentativci.

Novinare je po dolasku na recepciju hotela Hilton, gdje su imali rezervisan smještaj, dočekala informacija kako ne mogu odsjesti u tom hotelu i da moraju pronaći novi smještaj.

“Dočekali su nas neki ljudi, ne znam ko su oni bili, i kazali su nam da moramo promijeniti hotel jer su u Hiltonu smješteni reprezentativci. Taj hotel smo mi bookirali i platili smještaj prije deset dana i zaista nismo mogli znati da će u njemu biti smještena reprezentacija. Srećom, uspjeli smo nekako pronaći smještaj u hotelu Merlot. Ne bih želio od toga sad raditi problem, ali žalosno je što su nas izbacili nakon što smo se vozili 12 sati da bismo stigli u Eskisehir. Totalno glupa i nepotrebna situacija”, rekao nam je jedan od protjeranih novinara, Marko Šivak, kojega smo uspjeli dobiti na telefon.