Donovan "F2Tekkz" Hunt

Pogledajte kako igra i zabija najbolji igrač FIFA-e 19 na svijetu

f2tekkz (1)

U velikom finalu igrajući na PlayStationu 4, koji mu nije matična konzola, zabio je fenomenalan pogodak s Neymarom, prilikom kojeg je protivniku prodao četiri “Elasticosa” u nizu, što je iznimno zahtjevno

Donovan “F2Tekkz” Hunt postavio je novi rekord osvojivši četvrti veliki FIFA 19 turnir u jednoj sezoni, a na svakom je došao barem do polufinala.

Trenutno je najbolje rangirani FIFA 19 igrač na globalnoj ljestvici sa 6045 bodova, gotovo četiri hiljade bodova više od drugoplasiranog igrača u Xbox One diviziji.

Proteklog vikenda održao se ELEAGUE FUT Champions Cup na kojem smo ponovo mogli vidjeti najbolje FIFA 19 igrače na svijetu, ali u ovom trenutku jedan uvelike odskače od konkurencije. Mladi Britanac Donovan Hunt koji nastupa pod nadimkom F2Tekkz igra nevjerovatnu sezonu.

Sjajnu formu nastavio je i u Atlanti gdje je u finalu Xbox One divizije nadigrao velikog rivala i svjetskog prvaka Mossada “MSdossaryja” Aldosarryja, od kojeg je u nekoliko navrata gubio važne mečeve. Zatim je u velikom finalu, koje se igra na PlayStation 4 i Xbox One konzolama, bez većih problema nadigrao Dioga “Tuga810” Pomba.

U velikom finalu igrajući na PlayStationu 4, koji mu nije matična konzola, zabio je fenomenalan pogodak s Neymarom, prilikom kojeg je protivniku prodao četiri “Elasticosa” u nizu, što je iznimno zahtjevno.

F2Tekkz trenutno nema velike sponzorske ugovore i ne igra za velike nogometne klubove, već za svoj tim F2Freestylers. Veliki je navijač Liverpoola, što je naslijedio od tate, a nedavno je dobio priliku zaigrati i sa svojim idolom i legendom Redsa Stevenom Gerrardom.

Natjecati se počeo tek prije nešto više u godinu dana, a već dominira globalnom ljestvicom u FIFA-i 19. Prije osvajanja prvog turnira na Instagramu ga je pratilo tek oko 500 ljudi, a sada ga prati 136 tisuća te još 300 tisuća pretplatnika na YouTubeu i 100 tisuća na Twitteru. Nastavi li s dobrim rezultatima, očekuje ga uspješna karijera.

Još dosta turnira je ostalo u FIFA 19 Global Seriesu, a vrhunac sezone nas očekuje na ljeto kada će se održati FIFA 19 eWorld Cup i dobit ćemo novog prvaka svijeta.