Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ikona decedesetih

Vratio se legendarni Tamagotchi, ali sa jednom velikom novinom

183224885560815bfceacba074366888_wide

Oni koji su upoznati sa originalnom igračkom vidjeće da je ažurirana za moderno doba

Bandai America je lansira novi Tamagotchi Pix. U biti ostaje isti: oblik jajeta, tri dugmeta, s ciljem podizanja virtuelnog kućnog ljubimca. Prolazi kroz različite životne faze, poput izleganja iz jajeta, i zahtjeva pažnju – traži da ga neko nahrani ili se sa njim poigra. Nekoliko dana kasnije ipak umire, pa onda iznova.

Oni koji su upoznati sa originalnom igračkom vidjeće da je ažurirana za moderno doba. Umjesto pikselizovanog crno-bijelog ekrana, Pix ekran je cijeli u boji. A tu je i ugrađena kamera koja vam omogućava da se slikate sa svojim virtuelnim ljubimcem. Da biste nahranili svoj Tamagotchi, možete da kuhate za njega ili da mu dostavite hranu.

Postoji i režim istraživanja, gdje će se pojaviti drugi prijatelji Tamagotchija da bi obavljali aktivnosti sa vašim virtuelnim ljubimcem. Možete da zakažete “sastanke” i da se povežete sa prijateljem preko Tama koda. Ali, kao i originalna verzija, nije potrebna WiFi veza za povezivanje sa vašim Tamagotchijem. Igračka kreće u prodaju u julu za oko 60 dolara.