Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Modriča

Saška Kovačević, čiji je skandal sa svećenikom potresao region, izlazi na izbore (FOTO)

saska_kovacevic_karatasica

Jedan od aduta DNS-a je Saška Kovačević kojoj je na izbornoj listi za odbornike u Skupštini opštine Modriča pripalo visoko, peto mjesto

“Uz mlade, obrazovane i odgovorne ljude Modriču učinimo boljom radom ljubavlju i voljom”, je poruka Demokratskog narodnog saveza kojom nastoji ubijediti građane Modriče da na predstojećim lokalnim izborima svoj glas povjere kandidatima ove stranke.

Jedan od aduta DNS-a je Saška Kovačević kojoj je na izbornoj listi za odbornike u Skupštini opštine Modriča pripalo visoko, peto mjesto.

Saška Kovačević bila je centralna figura u lokalnoj aferi koja je zaintrigirala cijeli region.

Sve je počelo krajem 2017. godine kada je tadašnja 22-godišnjakinja Saška Kovačević, u Modriči poznatija kao “Fatalna Saška” optužena da je porno snimcima ucjenjivala lokalnog fratra I.K. zbog čega je na sudu u Doboju osuđena na godinu dana zatvora.

Fatalna Saška je sa dvojicom svojih prijatelja, Aleksandrom Vasiljevićem i Milom Joksimovićem, uhapšena pod sumnjom da su od župnika ucjenom izvukli skoro 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti vidieosnimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom S. Saška je priznala krivnju i nagodila se sa tužilaštvom na godinu dana zatvora.