Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Sad

Mladić brutalno unakažen ispred noćnog kluba, istragu otežava amnezija

mladic-novi-sad

Unakažen D. T. (26) zadobio teške povrede glave i po tijelu kada su ga nepoznate osobe krvnički pretukle i potom pobjegle

D. T. (26) iz Novog Sada brutalno je pretučen ispred jednog noćnog kluba, a napadač ili više njih su pobjegli. Kako pišu srbijanski mediji, mladić je napadnut ispred lokala koji se nalazi u centru Novog Sada i koji radi samo u noćnim satima.

Šutirali ga u glavu

– U noći između 23. i 24. decembra prošle godine D. T. bio je u klubu i, iz zasad nepoznatih razloga, napadnut je ispred lokala. Tom prilikom je zadobio teške povrede. Zasad se ne zna da li je u ovom napadu učestvovala samo jedna osoba ili se pak radi o više napadača, ali sve detalje utvrdiće dalja istraga. Mladić je najvjerovatnije udaran pesnicama i nogama – rekao je očevidac i dodao:

– Novosađaninu je povrijeđena gornja vilica, koju sada ne može da pomjera, ima podlive i masnice po cijelom tijelu, a najviše vidljivih povreda ima u predjelu lica. Kobne večeri sav krvav i otečen došao je u Klinički centar Novi Sad, gdje je zbrinut i operisan. D. T. je inače bio u alkoholisanom stanju i ne sjeća se da li je bio samo jedan ili više napadača, kao ni to koji je motiv zbog kog je dobio strahovite batine. Nažalost, ne sjeća se ni kako je došao do Kliničkog centra.

Potraga za napadačima

Slučaj pretučenog Novosađanina prijavljen je policiji. – Nadležni intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja, gdje je otežavajuća okolnost činjenica da se D. T. ničega ne sjeća. Ispred tog lokala u kom se dogodio nemili događaj navodno postoje kamere koje bi mogle da olakšaju rasvjetljavanje ovog slučaja – kaže dobro obaviješten izvor iz istrage.

Kako saznajemo, mladić se polako oporavlja od teških povreda, a za napadačima se traga.

Kako navodi izvor, postoji nekoliko pravaca kuda bi istraga mogla da vodi. – Trenutno se provjerava ko je sve bio s napadnutim mladićem kobne večeri i da li on ili neko u njegovoj okolini možda ima neku sumnjivu pozadinu ili je pak samo riječ o nesretnom slučaju. Takođe, pitanje je i da li je bilo očevidaca s obzirom na to da se incident dogodio u kasnim satima.