Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zločin u jabukovcu

Žena u Srbiji uhapšena zbog četverostrukog ubistva: Ona je “tipovala” žrtve

Jabukovac-Ubistvo-Kazimirovica

Ona je uhapšena pošto je D.P, koji je u pritvoru, promijenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi i da je na pobijene ona pucala iz puške, a on iz škorpiona

U Negotinu je uhapšena žena zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu.

Žena čiji su inicijali M.B. iz sela Dupljane sumnjiči se da je zajedno sa D.P. iz Jabukovca, početkom augusta počinila četvorostruko ubistvo članova porodice Kazimirović, na njihovom salašu između sela Jabukovac i Vratna, javio je RTS.

Ona je uhapšena pošto je D.P, koji je u pritvoru, promijenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi i da je na pobijene ona pucala iz puške, a on iz škorpiona.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana, a u istrazi slijede analiza DNK supstanci i analiza poruka sa zaplijenjenih telefona.

Četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović /72/, njegova majka Dragica /93/, sestra LJubinka Oprikić /76/ i sestričina Dragana Jozeljić /53/.

“Blic” je javio da se, prema nezvaničnim infrmacijama, sumnja da je djevojka “tipovala” žrtve.

Ranije uhapšeni Davor P. u međuvremenu je izmenio iskaz i ispričao je da je M B. dala ideju za pljačku, kao i da je ona pucala.

U žrtve je ispaljeno 10 hitaca.