Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ana Rucner objavila svoj novi spot Maximus

ana_rucner

Ana Rucner članica ekipe koja je ove godine predstavljala BiH na Eurosongu, predstavila je svoj novi spot Maximus koji je režirala u saradnji s Markom Zeljkovićem.

Pjesma je nastala kao duet s mladim britanskim pijanistom, Oliverom Pooleom, a snimala se u splitskom „škveru“, na najvećoj, 60-metarskoj hrvatskoj jahti Katina.

Odabrala je muziku koja je spoj najvećeg koncerta za violončelo u h-molu, slavnog kompozitora Antonina Dvoraka, te ju dodatno „začinila“ elementom poznate pjesme AC/DC.

Violončelistica je s Oliverom Pooleom snimila kadar iz, po Aninom mišljenju, jednog od najvećih filmova: „Vještice iz Eastwicka“, i upravo iz tog razloga je pjesma dobila naziv Maximus.

Ovaj legendarni film Ana je, kako je i sama priznala, gledala nebrojeno puta i uvijek bi ju ponovno oduševila scena Jacka Nickolsona i Susan Sarandon koja baš na violončelu svira Dvoraka, a Jack ju bodri sličnim riječima koje se provlače i u ovom spotu. Velika joj je želja bila snimiti baš tu scenu i s velikom strašću je dočarala svoju ljubav prema čelu, klasici i novim izazovima.