Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

revolucionarno iskustvo

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u BiH

Oled samsung

Linija 2024 Neo QLED 4K može se pohvaliti naprednim NQ4 AI Gen2 procesorom za zapanjujuću 4K rezoluciju

Najnovija linija Samsung Neo QLED 8K i 4K televizora te OLED televizora i soundbar zvučnika, koja je prvi put predstavljena na događaju Unbox & Discover u krajem aprila, od danas je dostupna u redovnoj prodaji u Bosni i Hercegovini. Samsung, kompanija s 18 uzastopnih godina vodstva na svjetskom tržištu televizora, sa svojim najnovijim asortimanom uređaja pokretanih vještačkom inteligencijom podiže kućnu zabavu na još viši nivo.

Još više čarobnih iskustava, u svakom trenutku 

Neo QLED TV 2024 donose revolucionarno iskustvo, kako u 4K, tako i u 8K rezoluciji. Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom i pruža vrhunsku sliku s poboljšanom jasnoćom, dubinom i fleksibilnim zvukom koji prati ono što se događa na ekranu. Funkcije kao što su 8K profesionalno poboljšanje slike sa vještačkom inteligencijom, profesionalno poboljšanje pokreta sa vještačkom inteligencijom i profesionalno poboljšanje istinske dubine osiguravaju izvanredno iskustvo gledanja. Iskustvo je nadograđeno savršenim zvukom, koji također pokreće zvučna tehnologija vještačke inteligencije. Funkcije Profesionalno aktivno pojačivač glasa, Profesionalni prilagodljivi zvuk te dinamičan i realističan zvuk koji prati događanje osiguravaju da se svaka riječ čuje jasno i onako kako su je tvorci sadržaja zamislili. Inteligentna prilagodba zvuka sadržaju osigurava doista bogat i realističan zvuk.

Neo Qled

Dostupna u dvije serije modela, oznaka QN900D i QN800D, te u veličinama od 163, 189 i 214 centimetara (65, 75 i 85 inča), linija Neo QLED 8K obećava neusporedivo iskustvo gledanja koje postavlja nove standarde u premium kategoriji velikih ekrana.

Omiljeni sadržaj, preporođen i briljantan

Linija 2024 Neo QLED 4K može se pohvaliti naprednim NQ4 AI Gen2 procesorom za zapanjujuću 4K rezoluciju. Tehnologije ekrana Profesionalno istinsko poboljšanje dubine i Quantum Matrix pružaju izniman kontrast, a Dolby Atmos pruža bogat doživljaj zvuka. Neo QLED 4K televizori dostupni su u dijagonalama od 43 do 98 inča (odnosno 108 do 249 centimetara).

Samsung QLED

Prvi OLED bez odsjaja

Samsung predstavlja prvi OLED bez odsjaja na svijetu, koji eliminiše neželjene refleksije dok zadržava duboku crnu i jasnu sliku u svim uvjetima osvjetljenja. Samsung OLED televizore pokreće isti izvanredni NQ4 AI Gen2 procesor kao i Neo QLED 4K televizore, a uz funkcije Real Depth Enhancement i OLED HDR Pro podižu kvalitetu slike na novi nivo. Dostupne su dvije serije, oznaka S95D i S90D, s dijagonalama od 48 do 83 inča (odnosno 122 do 211 centimetara).

Svi novi Samsung Neo QLED i OLED televizori imaju PANTONE certifikat za boje i nijanse kože. Korisnici mogu iskusiti boje koje su najbliže stvarnosti, a televizori mogu u potpunosti izraziti 2030 PANTONE boja i 110 nijansi kože, pružajući korisnicima autentične i tačne izvedbe boja slične slikama iz stvarnog života.

samsung zvučnici

Neka i zvuči izvrsno

Linija 2024 uključuje i najnoviji soundbar Q990D s 11.1.4-kanalnim postavom i bežičnim Dolby Atmosom. Tanki S800D i S700D soundbar zvučnici nude vrhunsku kvalitetu zvuka i besprijekoran tanak dizajn. Navedeni uređaji nude integraciju sa Samsung TV s pomoću Q-Symphony funkcije, koja omogućava istovremen rad soundbara i zvučnika ugrađenih u TV, za dodatno unaprijeđeno zvučno iskustvo. Tu je i potpuni novitet, novi zvučnik Music Frame koji spaja kvalitetan zvuk i umjetnički dizajn. Omogućuje prikaz otisnute fotografije ili replike umjetničkog djela, poput klasičnog okvira s passe-partout obrubom, i istovremeno pruža bežični zvučni doživljaj, povezujući se s TV prijemnikom i soundbarom, preko Q-Symphony sistema.

Još sigurniji

Sigurnost je najvažnija, pa je uz sistem Samsung Knox svaka funkcija, aplikacija i platforma dobro zaštićena kako bi povezana iskustva bila privatna i sigurna, za što je, podsjetimo, Samsung dobio i certifikat Common Criteria za visoke sigurnosne standarde TV linije 2024.

Sada možete uživati u WOW efektu. Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni su na bosanskohercegovačkom tržištu u redovnoj prodaji od 15. maja.  Za više informacija posjetite web stranicu Samsung.