Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gdje su “djeca” Charlesa Mansona danas?

charles manson

Zločin koji je ušao u istoriju i dalje ima žive svjedoke. Charles Manson je 1969. organizovao sektu koja je u njegovo ime ubila oko 35 ljudi (iako tačan broj nije poznat). Gdje su članovi “Mansonove porodice” danas?

Charles Menson je bio osnivač i vođa kvazi-hipi komune pod imenom “Porodica” čiji su pripadnici, po njegovom naređenju, u ljeto 1969. počinili seriju višestrukih ubistava u Los Angelesu. Jedna od žrtava je bila glumica Sharon Tate koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, a na njenom tijelu je bilo 16 uboda nožem. Ubice su njenom krvlju na vratima ispisale riječ “svinje”.

Monstruozni zločini Mansonovih poklonika se nikada neće zaboraviti, a pričalo se da su neki od njih djeca samog Mansona. Manson i članovi njegove sekte se jesu nazivali “porodicom”, ali nisu morali imati krvne veze. Šta se desilo sa ključnim članovima “Mansonove porodice” danas i šta se desilo sa njihovom djecom, koja su i sama bila indirektne žrtve.

Sinovi Charlesa Mansona

Manson danas ima 81 godinu i po svemu sudeći će umrijeti u zatvoru. Prije nego što je uhapšen dobio je tri sina. Charlesa Mansona Juniora je rodila njegova prva supruga Rosalie Jean Willis 1956. i on je izvršio samoubistvo 1993. Mensonovog drugog sina Charlesa Luther Mansona je rodila druga žena – Leona Stevens 1959.godine. Njegova sudbina je ostala nepoznata do danas.

Valentina Michaela “Pooh Bear” Mansona je rodila Mary Brunner u komuni. Njega su podigli baba i djed po majci koji su se borili da dobiju starateljstvo nad dječakom. Danas se on zove Michael Brunner i nema nikakav kontakt sa ocem. Jedna je od rijetkih osoba povezanih sa Charlesom koja je ostala normalna. Drži se dalje od javnosti i niko ga zbog toga ne osuđuje.