Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Isplivao snimak dok Tony Cetinsky divlja ulicama Rovinja (VIDEO)

tony

Rovinjska policija je jučer oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, koji je vozio hrvatski pjevač Tony Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u tijelo muškarca koji je ležao na ulici.

Od tada kreće prava drama za poznatog pjevača. Ubrzo su i zvanična lica potvrdila da je osoba smrtno stradala.

– Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mjesta preminula. Tijelo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije, izjavili su tom prilikom.

Odmah nakon toga se oglasio i sam pjevač.  Njegov otac je nakon toga iznio i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmjerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja.

Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, prije nekog vremena, Tony je odlučio da pokaže šta sve zna u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljica koja je vrištala zbog brzine kojom pjevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmijan i bez straha pokazuje svoje “spretnosti” u vožnji pod, vjerujemo, nedozvoljenom brzinom. Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.