Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kraj još jedne romanse

Nakon pet zaruka i tri braka, J. Lo je opet sama

Sve popularnija Jennifer zaljubila se potom u zločestog dečka, repera Seana Combsa (51) poznatijeg kao Puff Daddy. Bili su dvije godine u vezi, a prekinuli su zbog njegove nevjere

Vijest da su latino diva Jennifer Lopez (51) i legenda bejzbola Alex Rodriguez (45) prekinuli dvogodišnje zaruke, iznenadila je celebrity krugove i njihove mnogobrojne obožavatelje. Razlog kraha ljubavi navodno je njegova nevjera, odnosno šuška se kako je imao aferu s Madison LeCroy (30), reality zvijezdom u usponu.

“Svi su ti napisi netačni. Radimo na nekim stvarima”, rekli su i Lopez i Rodriguez u subotu za “TMZ” demantujući navode da je preljuba bila razlog prekida.

Ipak, ovo nije jedini prekid koji je neugodno iznenadio fanove uspješne pjevačice, glumice i plesačice, i vlasnice vjerovatno najpoznatije stražnjice na planeti.

Prvu ozbiljnu vezu Jennifer je imala u ranim 20-ima kada je hodala s Davidom Cruzom iz srednje škole. Veza je trajala čak deset godina, a presudila im je, kako je rekla, mladost i neiskustvo.

– Poznaje me bolje nego neko drugi – hvalila ga je.

Tri godine nakon prekida Jennifer je utjehu pronašla u kubanskom konobaru Ojaniu Noi (46). Upoznala ga je u restoranu u Miamiju, a ubrzo su se vjenčali 1997. godine. Bračna sreća trajala je tek deset mjeseci. Nesreća puno duže.

Niame, J. Lo je sudskim putem u nekoliko navrata spriječila Nou da objavi njihove “kućne uratke” i intimne detalje tokom veze.

Sve popularnija Jennifer zaljubila se potom u zločestog dečka, repera Seana Combsa (51) poznatijeg kao Puff Daddy. Bili su dvije godine u vezi, a prekinuli su zbog njegove nevjere.

– Nikad ga nisam ulovila s nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub s prijateljima, a onda ne bi došao kući cijelu tu noć ili čak po nekoliko dana – izjavila je svojevremno Lopez.

U septembru 2011. drugi se put vjenčala. Njen odabranik bio je plesač Chris Judd (51). Upoznali su se na snimanju njena spota “Love Don't Cost a Thing”. Tad je prihvatila ulogu u filmu “Enough” i doživjela živčani slom.

– Povukla sam se u osamu jer nisam mogla hodati, pričati ni živjeti. Samo sam ležala dok mi nije bilo bolje. Nisam htjela da ljudi znaju za to – priznaće godina poslije.

S Chrisom je izdržala osam mjeseci jer se pjevačica zaljubila u glumca Bena Afflecka (48) dok je snimala komediju “Gigli”. Ta joj je veza obilježila karijeru. Oboje su bili pod povećalom javnosti, koja im je dala nadimak Bennifer. Čak joj je mazio guzu u njenu spotu “Jenny from the block”. Affleck ju je zaprosio 2002. dijamantnim prstenom u vrijednosti od skoro milion eura.

– On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu – bila je uzbuđena prije vjenčanja najavljenog za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. No, tri sata prije svadbe uslijedio je šok. Ben je otkazao vjenčanje.

– Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o djeci, a on me ponizio kao niko u životu – priznala je Jennifer nakon.

Ben isto nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov prekid jer su ih stalno pratili. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

– Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako voljela – rekla je. Samo dva mjeseca poslije paparazzi su je uhvatili u zagrljaju prijatelja, pjevača Marca Anthonyja (52).

Tvrdila je da će ostati zauvijek zajedno.

Vjenčali su se tajno u junu 2004. te je s njima dobila blizance Emmu i Maxa (13). Rastali su se 2011.

– Istinski me slomila rastava. Porodica mi je sve, a raspadala se. Ležala sam u krevetu nemoćna, ali kratko. Nisam izgubila vjeru u ljubav – izjavila je Lopez i dodala:

– Volim biti udata i želim se opet udati. Još ne znam kad, ali bitno je da nisam izgubila vjeru. I nije, jer nekoliko mjeseci poslije srce je poklonila 18 godina mlađem plesaču i glumcu Casperu Smartu.

Prije njega mediji su nagađali da je bila i s Bradleyem Cooperom.

Nakon tog prekida Jennifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako ga ona naziva, srodna duša.

Penzionisani sportista Alex Rodriguez usrećio ju je kao niko dotad. Jennifer se nije razdvajala od stasitog sportiste, bivše zvijezde Yankeesa. No, i tome je očito došao kraj…