Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarca koji mu je provalio u kuću častio pivom

provalnik34

Fred Foreman (55) sa svojom je suprugom Tracy nakon posla odmarao u obiteljskoj kući u Suffolku (Ujedinjeno Kraljevstvo) kada im je u dom upao nepozvani gost – provalnik. Fred je krenuo u smjeru iz kojeg su dolazili zvukovi kako bi vidio što se to događa, a provalnik se preplašio i pobjegao van.

Fred ga je odlučio slijediti.

– Potjera je bila ispunjena adrenalinom. Bio sam ljut i htio sam ga uhvatiti. Prvo je stao u nečijem vrtu i samo mi rekao da loše spava u posljednje vrijeme. Nakon toga je opet potrčao i na kraju se zaustavio u lokalnom baru, ispričao je pred sudom u Ipswichu Foreman, piše STV News .

– Pokušavao je lice sakriti iza menija. Oboje smo bili uspuhani i umorni pa sam ga jednostavno upitao je li za pivo , nastavio je.

– Sažalio sam se nakon što mi se čovjek otvorio i rekao mi da je beskućnik. U moju je kuću provalio jer je bio očajan. On nije loš momak, samo je bio u problemima, objasnio je Foreman u pokušaju da ublaži kaznu provalniku.

No, sud nije imao milosti pa je 34-godišnjeg Alexandera Hocketta osudio na četiri godine zatvora. On je naime pred sudom priznao još nekoliko provala od kojih je prvu izvršio još 2013. godine.