Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kalifornija

Žena se šokirala kada je otkrila da ispod njene kuće mjesecima živi stranac

Ashly Guardino
Foto: Screenshot/TikTok

Na snimci se vidi kako policajac gura glavu kroz rupu te zatim dva policajca s oružjem zahtijevaju da osoba izađe iz kuće

Ashly Guardino iz Kalifornije objavila je na svom TikTok profilu video u kojem je snimila trenutak kada je otkrila kako nepoznat muškarac mjesecima živi ispod njezine kuće.

Ashly je rano ujutro čula čudne zvukove te je prvo pomislila da je nešto na krovu kuće, no kad je izašla van da pogleda što se događa, vidjela je kako se trava miče.

“Je..na ruka izlazi iz rupe i pipa oko sebe”, rekla je i zatim pokazala veliku rupu pokraj njezinih ulaznih vrata. Zatim se pomakla sa strane i otkrila kako je osoba uopće uspjela ući unutra.

“Ovdje mjesecima živi jedan čovjek. Živi ispod kuće. Znate li kako je jezivo vidjeti jebenu ruku kako izlazi iz ovoga, pipajući po strani kuće? Zamislite da ste napola budni i vidite ruku, prljavu ruku kako izlazi iz ove rupe.”

Na snimci se vidi kako policajac gura glavu kroz rupu te zatim dva policajca s oružjem zahtijevaju da osoba izađe iz kuće. Na kraju su izveli i uhapsili muškarca te ga odveli u policijskom automobilu.