Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Operacija uzrok porodične nesreće kakvu Rusija ne pamti

ana
Ana poslije (lijevo) i prije (desno) operacije nosa

Jedna žena iz Omska skočila je sa zgrade zajedno sa osmogodišnjim sinom i poginula, nakon što joj je plastična operacija upropastila brak.

Ana Ožigova (33) je skočila iz stana svojih roditelja dok joj je sin spavao u naručju. Iz policije je saopšteno da je njegovo telo nađeno blizu njenog, prenosi Daily Mail. Žena je ostavila oproštajnu poruku.

Ožigova je postala jako depresivna nakon operacije u kojoj su joj hirurzi povećali nozdrve.

Mother commits suicide and kills her son

Ona je htjela samo malo da koriguje nos nakon što joj je jedan hirurg to predložio. Međutim, hirurg joj je upropastio nos, zbog čega joj se i suprug smijao.

Njeni prijatelji tvrde da je operacija bila okidač za završetak njihovog braka, nakon čega je ona postala očajna.

Mother commits suicide and kills her son

“Hirurg je rekao da će mi samo malo promijeniti oblik nosa, za milimetar. Međutim, sada ne mogu da smijem, moje nozdrve su velike kao kod svinje i udaljavaju se. Moj osmijeh je uništen jer je on uklonio neki mišić iznad moje usne i nešto promijenio. Moj suprug grokće kada me vidi. Kaže da je glupo što sam to učinila. Ne mogu da budem ovakva zauvijek”, napisala je ona jednoj prijateljici.

Mother commits suicide and kills her son

Jedan njen prijatelj je rekao da je ona ranije već pokušala da se ubije. Kada im se brak raspao, Ožegova se plašila da će njen muž dobiti starateljstvo nad sinom.

Prije nego što je skočila ostavila je poruku u kojoj je napsiala da je samo željela sreću i sve najbolje za svog sina, ali da on sada raste okružen bijesom.