Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet jasnih znakova da on nije “onaj pravi”, iako tako izgleda

zena-muskarac-krevet

Događa se puno češće nego što misliš – osoba koja na papiru djeluje idealno za tebe, u stvarnosti jednostavno ne odogovara tome. Nemoj odmah padati u depresiju i misliti da nešto nije u redu s tobom, takve stvari su sasvim normalne, a ovo su znakovi da vam jednostavno nije suđeno.

Ne žuri ti se vidjeti s njim

Kad ti se neko jako sviđa, potrudit ćeš se da se viđate što češće. Ako je frajer idealan na papiru, a između vas nema hemije, uvijek ćeš smisliti razlog da odgodiš vaše druženje.

Lijepe stvari koje radi ti malo idu na živce

Savršen pokazatelj da nisi zagrijana – radi divne stvari, a ti na njih jedva reaguješ, ili ti čak idu na živce. Razmisli – da neko ko ti se jako sviđa radi samo pola toga, vjerovatno bi se beskrajno zaljubila, zar ne?

Komunikacija ne ide glatko

Neprestano imate problem s komuniciranjem, bilo da je riječ o razgovoru i njegovim forama koje jednostavno kod tebe ne prolaze, ili o dopisivanju u kojem ti odgovori na njegove poruke ne dolaze brzo i prirodno. To je samo znak da jednostavno nisi toliko zainteresirana.

Kad dobiješ poruku, srce ti ne poskoči

Na početku je sasvim normalno da ti koljena zaklecaju kad vidiš njegovo ime na ekranu, a ako toga nema i ako ti se ne da odmah odgovoriti nego čekaš nekoliko sati, on nije neko ko je stvoren za tebe.

Poljupci su dosadni (seks također)

Ako te od njegovog poljupca ne prolaze trnci, a seks je poprilično neupečatljiv, ne moramo puno objašnjavati, zar ne? Čak i ako je zaista idealan na papiru i ako bi samo luda osoba odbila takvog frajera, ponekad trebaš slušati ono što ti srce govori, pa makar svi oko tebe mislili da si zaista luda.