Pijana djevojka vikala da ima oca policajca kad su je zaustavili, njegov potez oduševio

FOTO: Screenshot

Djevojka je jecajući ponavljala da je ona “kapetanica nogometnog tima”, no nije pomoglo. Privedena je u policijsku stanicu

Snimak hapšenja 21-godišnje djevojke koja je vozila u pijanom stanju postala je viralni hit kada se nedavno pojavila na društvenim mrežama. Incident se odvio u decembru prošle godine, kada je policija zaustavila Teresu Lee zbog vožnje u pijanom stanju. Pošto joj je bio oštećen branik, posumnjali su da je kriva i za rušenje semafora u blizini te za bijeg s mjesta događaja nakon što se to dogodilo.

Djevojka je u suzama stalno ponavljala da joj je otac policajac te insistirala na tome da ga nazove. I onda joj se želja ostvarila, otac se pojavio – i rekao joj da je uhapšena i da se smiri. Ljutiti otac stao je uz svoje kolege te joj u jednom trenutku viknuo: “Prekini s tim i uđi u auto. Uhapšena si!”

Djevojka je jecajući ponavljala da je ona “kapetanica nogometnog tima”, no nije pomoglo. Privedena je u policijsku stanicu.

Potez oca oduševio je mnoge. “Respekt njenom tati! Upravo je dao dobar primjer ne samo svojoj kćerki nego i cijeloj policiji!”, “Kao kćerka šerifova zamjenika, nikada nisam željela imati problema sa zakonom jer nam je tata uvijek govorio da će nas pustiti da sjedimo u zatvoru ako se do toga dovedemo. Drago mi je da su je uhapsili. Možda će naučiti da ne smije piti i voziti”, “Super je da ju je naučio lekciju na teži način”, samo su neki od komentara.