Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slab apetit

Vučić pravio sendvič s parizerom kojeg je hvalio: Na kraju ga nije ni okusio?

vučić sendvič
Foto: Screenshot/Instagram

Ipak, sudeći po snimku, Vučić se ne vidi da je sendvič uopšte jeo, tek kao “dokaz” tome su prikazani ostaci hrane u njegovom tanjuru

obećao, na njegovom Instagram profilu objavili su video na kojem on u društvu ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića jede parizer čije je pojeftinjenje ponosno najavio.

Njegova najava izazvala je brojne šaljive komentare zbog kojih je Vučić zakazao današnji doručak “uživo”.

-Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u trgovinu… i kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i ne želimo jesti… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dvije litre jogurta, dva kruha, majonezu i dvije vreće i ukupna je cijena bila 585 dinara – komentarisao je zadovoljno Vučić.

Istaknuo je da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija.

-Sretan sam jer je parizer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli jesti. Ja ga često jedem u avionu kad idem u inozemstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera – rekao je predsjednik Srbije. Najavio je i kako će iduće nedjelje pojeftiniti još 10 bitnih proizvoda.

-Sretan sam što možemo pomoći našim građanima – zaključio je Vučić. Ipak, sudeći po snimku, Vučić se ne vidi da je sendvič uopšte jeo, tek kao “dokaz” tome su prikazani ostaci hrane u njegovom tanjuru.